SeLaMaT HaRi RaYa iDulFitRi



Hari Raya dah nak dekat..so aku amk kesempatan ni nak wish SeLaMaT HaRi RaYa iDulFitRi.
Mcm biase hari raya aku nak mintak maaf utk semua sedara-mara, member² aku..
Dari hujung rambut smpai hujung kaki sepanjang aku kenal korang semua..

Raya ke-2 rumah aku ade buat open house..dijemput la hadir ke rumah aku..
Hari raya ke-3 aku akan pegi KayBee sebab sepupu aku ade bertunang & family day kat sana.
Raya ke-5 baru la aku berpeluang meziarahi member2 aku kot..
1 Response
  1. Aisyah Says:

    Salam

    hah, aku maafkan ko.
    hehe.

    saje~

    selamat hari raya jgak.
    maaf segala2 ye.

    aku pon blk raya kt KayBee.
    selamat tgk org bertunang ye!
    haha.
    ko bile plak?
    kehkehkeh


Post a Comment

  • Followers

    About Me

    My photo
    Very complex emotional yet plain person. Never get used with

    Sembang²

  • Dinar Emas

    Dinar Emas

    Harga Emas Semasa MYR

    Horoscopes Harian

    Viewers